середу, 15 лютого 2012 р.

Як підвищити швидкість роботи adsl або кабельного модема


   У цій статті розповідається як можна підвищити продуктивність роботи adsl або кабельного модему в операційній системі Windows XP.

1. Знаходимо на робочому столі ярлик «Мережеве оточення», клік на нього правою кнопкою миші, в меню вибираємо «Властивості». Далі вибираємо ваше активне з'єднання, клік правою кнопкою миші, «Властивості», у вікні переходимо на вкладку «Додатково», далі натискаємо на кнопку «Параметри», переходимо на вкладку «Винятки», знімаємо галочки з пунктів: «Загальний доступ до файлів і принтерів», «Клієнт мереж Microsoft» і «Дистанційне керування робочим столом».

2. З установчого диска Windows XP в директорії «Support cab» витягаємо файл netcap.exe і поміщаємо його на диск, де встановлений windows xp.

3. Тиснемо кнопку «Пуск» на робочому столі, «Виконати», вводимо шлях до файлу netcap.exe і «netcap /?». Натискаємо «Ок», якщо все зроблено правильно, з'явиться список доступних команд до цього файлу і netmon драйвер буде встановлений. Внизу ви побачите список ваших мережевих підключень.

4. Тепер вводимо «netcap / Remove». Драйвер netmon буде видалено.

5. Відкриваємо «Панель управління» - «Система» - «Обладнання» - «Диспетчер пристроїв», у списку знаходимо мережеві адаптери. Ви побачите 2 адаптера, один з них буде виділено жовтим. Клік правою кнопкою миші на адаптер без жовтого виділення і вибираємо «Видалити». Після його видалення не перезавантажуйте комп'ютер!

6. Перевірте «Мережеві підключення» і переконайтеся що не існує жодного підключення. Якщо з'явиться пропозиція встановити новий пристрій натискайте «Скасування». Тепер перезавантажуємо комп'ютер.

7. Після перезавантаження заходимо в «Мережеві підключення» у вас з'явиться нове з'єднання з назвою «Підключення по локальній мережі 2». Натискаємо на нього правою кнопкою миші, «Властивості», «Додатково». Знімаємо галочки з пунктів: «Загальний доступ до файлів і принтерів», «Клієнт мереж Microsoft» і «Дистанційне керування робочим столом», тиснемо «Ок».

8. Заходимо в «Властивості», «Загальні» вашого підключення, знімаємо галочку з «Планувальник пакетів QoS». Перезавантажуємо комп'ютер.

   Готово! Після перезавантаження ви отримаєте збільшення швидкості роботи вашого модему.

Немає коментарів:

Дописати коментар