неділю, 19 лютого 2012 р.

Як під'єднатися до мережі Wi-Fi (Wireless)


   Існує багато різних місць, де надається безкоштовний доступ до Wi-Fi. У цій статті розповідається, як можна підключитися до такої мережі через ноутбук, комп'ютер, КПК і т.д. Зрозуміло, що підключення можливе тільки в тому випадку, якщо на вашому пристрої присутній Wi-Fi адаптер.


   Деякі комп'ютери з'єднуються автоматично з Wireless мережею при її виявленні. Єдине, в чому вам потрібно переконатися, в тому, що включений Wi-Fi на вашому комп'ютері. На ноутбуках існує окрема кнопка поруч із клавіатурою, яка світиться, якщо Wi-Fi включений. Якщо ви не можете її розшукати, зверніться до інструкції вашого ноутбука.


   Для старіших комп'ютерів потрібна більш складна операція. Якщо у вас встановлена ​​операційна система windows, зайдіть в «Панель управління», потім в «Мережеві підключення». Клацніть на значок «Бездротове з'єднання», комп'ютер почне пошук доступних мереж, після завершення операції ви отримаєте список доступних підключень. Виберіть потрібну вам мережу, і комп'ютер з'єднається з нею.


   Існують мережі з необхідністю введення пароля для підключення до них. Щоб під'єднатись до них скористайтеся майстром бездротової мережі. Вам потрібно буде ввести ім'я мережі і пароль, зазвичай вони вказані в місцях де надається вільний доступ до Wi-Fi.


   І нарешті, не використовуйте Wi-Fi мережі, до яких немає загального доступу.

Немає коментарів:

Дописати коментар