суботу, 18 лютого 2012 р.

Як додати звукові ефекти


   В операційній системі windows можна додавати звукові ефекти на різні події, такі як: отримання e-mail, відкриття програми і т.д. У цій статті розповідається, як це можна зробити. 


   Заходимо в «Панель управління» (якщо у вас стоїть відображення по категоріях, перейдіть до класичного вигляду), натисніть 2 рази на ярлик «Звуки та аудіопристрої», переходіть у вкладку «Звуки». Тут ви можете обрати одну з готових схем звуків (під написом «Звукова схема») або редагувати вашу (під написом «Програмні події»).


   Як бачите під написом «Програмні події» великий список різних подій, на яких стоять звуки. На деяких з них немає звукового оповіщення. І на ті і на інші події можна встановити будь-звукове повідомлення, навіть своє. Ви можете вибрати будь-який із стандартних звуків в випливаючому списку, натиснувши галочку вниз і вибравши потрібний вам звук. Якщо ж ви хочете постивити власний звук, то виберіть подію, на яку ви хочете поставити звуковий ефект, натистінь кнопку «Огляд», і вибирайте любий звуковоий файл, головне, щоб він був у формать .wav.

Немає коментарів:

Дописати коментар