середу, 1 лютого 2012 р.

Програми для тестування комп'ютера


   Для тестування характеристик комп'ютера існує безліч різноманітних утиліт. У всіх них різне призначення. Нижче наведено список найбільш зручних і корисних програм для проведення тестів комп'ютера.


   PassMark Software - англомовний сайт, присвячений діагностиці комп'ютера. Містить безліч програм для тестування апаратних частин комп'ютера.


   SiSoftware Sandra - ця програма комплексно збирає всю інформацію про комп'ютер, включаючи залізні частини та програмне забезпечення. Ви можете детально подивитися характеристики процесора, материнської плати, оперативної пам'яті і т.д.


   CPU-Z - безкоштовна програма для моніторингу основних частин системного блоку. Показує частоту процесора, швидкість обертання кулерів, температуру чіпсета і т.д.


   HD Speed ​​- програма вимірює рейтинги запису і читання при тривалому і сильному навантаженні жорстких дисків, CD/DVD-ROM, і флоппі. Показує графіки завантаженості в реальному часі.


   Cache Burst 32 - діагностична утиліта. Створена для вимірювання пропускної здатності та затримки комп'ютерної пам'яті і кеш-підсистем.


   Monitor Asset Manager - Plug And Play утиліта для збору інформації про монітор.


   Cable / DSL Speed Tests ​​- програма для тестування швидкості вашого з'єднання з інтернетом.


   PC Pitstop - їх автоматичні тести допоможуть підвищити продуктивність вашого комп'ютера, зробити його більш стабільним, і виявити проблеми з безпекою.


   Motherboard Monitor - ця програма показує відомості про температуру материнської плати і процесора, напругах, швидкості обертання кулерів і т.д. Схожа на програму CPU-Z.

Немає коментарів:

Дописати коментар