суботу, 11 лютого 2012 р.

Як розблокувати папку «Documents and Settings»


   Якщо ви скасували загальний доступ до своєї папці «Мої документи», а потім переустановили windows , то відкрити її просто так вже не вийде. У цій статті розповідається як отримати доступ до папки «Documents and Settings» після переустановлення  windows або якихось інших дій.


1. Відкриваємо будь-яке вікно провідника. Далі зверху тиснемо «Сервіс» - «Властивості папки». Відкривається вікно з вибором параметрів.


2. Переходимо на вкладку «Вид» і шукаємо в списку параметрів «Використовувати простий спільний доступ до файлів (рекомендовано)», прибираємо з цього пункту галочку і натискаємо «ОК».


3. Заходимо на локальний диск, де встановлена ​​операційна система, натискаємо правою кнопкою миші на папку «Documents and Settings» і вибираємо «Властивості».


4. У цьому вікні переходимо на вкладку "Безпека". Клік на групу "Адміністратори", трохи нижче проставляємо галочки «Дозволити на всі пункти».


5. Далі тиснемо "Додатково", переходимо на вкладку "Власник», вибираємо свій профіль, тиснемо «Застосувати», потім «ОК».


6. Тепер можна заходити в папку ваших документів, вона розблокована.


PS: рекомендується поставити назад галочку з пункту 2 після завершення операцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар