середу, 22 лютого 2012 р.

Що робити якщо неможливо встановити параметр "відображати приховані файли і папки"


   Досить часто виникає проблема: при встановленні опції "показувати приховані файли і папки" через "сервіс" -"властивості папки" - "вид", вона не зберігається, а при повторному відкритті меню - знову встановлено на "непоказувати приховані файли і папки".


   Що ж це таке? Це звичайний вірус, тільки от не всі антивірусні програми його можуть знайти.


   План дій:


1. Встановлюємо одну з цих антивірусних програм: BitDefender або Nod32 (вони виявляють цей вірус, звичайно вірус виявляють не тільки вони, але ці антивіруси точно перевірені), скануємо і чистимо комп'ютер від вірусів.


2. Заходимо в "Пуск" - "Виконати". Пишемо "regedit" і натискаємо "Enter". Заходимо в гілку HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL - видаляємо параметр "CheckedValue" в правому вікні. Клікаємо правою кнопкою миші в цьому ж вікні (праворуч) і вибираємо "створити" - "параметр DWORD". Даємо йому ім'я "CheckedValue". Cтавимо значення "1" (0x00000001) і натискаємо ОК. Заходимо в "Сервіс" - "Властивості папки" - "Вид", знаходимо "Приховані файли та папки", відзначаємо "Показувати приховані файли і папки".


   Перезавантажуємо комп'ютер і бачимо всі приховані файли і папки.

Немає коментарів:

Дописати коментар