вівторок, 8 травня 2012 р.

Як знизити швидкість старих ігор на нових комп'ютерах


   Проблема, що виникає при запуску старих ігор на нових ОС - неправильна швидкість. Гра просто «літає», а відбувається це через те, що на сучасних комп'ютерах встановлені набагато потужніші процесори, ніж на старих.


   Ви неодмінно зрозумієте, про що йдеться, якщо самі зіткнетеся з подібною проблемою. Якщо потрібна вам гра працює в надто швидкому темпі, вам потрібна програма, здатна примусово зменшити частоту процесора.


   Зараз великою популярністю користується утиліта CPUKiller. Вона не займає багато місця на комп'ютері, та й роботі з нею може легко навчитися кожен охочий.


   Спочатку скачайте CPUKiller з інтернету і встановіть на свій комп'ютер. Установка CPUKiller відбувається в кілька клацань миші і мало чим відрізняється від установки інших програм: вас привітає майстер установки і попросить вибрати директорію для установки. Зробіть все, що попросить вас зробити майстер, після чого запустіть програму.


   Якщо ви новачок і погано розбираєтеся в можливостях комп'ютера, то вам не рекомендується щось змінювати в налаштуваннях програми. Давайте відразу застосуємо її на практиці. Запустивши CPUKiller, ви побачите на моніторі комп'ютера криву роботи процесора, а нижче - шкалу з бігунком. Якщо ви хочете сповільнити роботу процесора, знизити його частоту, перемістіть бігунок в праву сторону на необхідне число відсотків і натисніть "Start". Програма миттєво змусить процесор працювати так, як вам потрібно. Згорніть вікно (але не закривайте!) і запускайте гру. Коли захочете повернути колишній режим роботи, натисніть кнопку "Stop".


   Як ви вже помітили, програму можна використовувати, не боячись зіпсувати процесор або операційну систему, а також запускати й закривати в будь-який зручний для вас час і на будь-яку кількість хвилин/годин/днів.

Немає коментарів:

Дописати коментар