четвер, 10 травня 2012 р.

Трюки, баги, нюанси гри Counter Strike


   У мережі можна знайти безліч статей типу "CS для чайників", але переглянувши їх я починаю розуміти, вчися б я в свій час по цих статтях - до сих пір курок в Moorhunt стріляв би. Щоб зібрати всю корисну для початківця (та й не тільки) гравця інформацію потрібно прочитати з десяток статей. Тут я вирішив написати найкорисніші, на мій погляд, нюанси гри в Counter Strike.


1. Простріли. Найпоширеніша помилка - прострілювати стіни довгими чергами, особливо це помилково для АК-47. Стіна прострілюється довгою чергою тільки якщо відстань між вами і передбачуваним супротивником мінімальна, в інших випадках слід видавати черги по 4-5 патронів для М4А1 і 2-3 для АК-47.Скріншоти та відео місць прострілу ви без зусиль знайдете в мережі.


2. Кемп. Кемперити - означає сидіти в затишному місці і чекати супротивника. Кемп ідеальний тоді, коли ви вбиваєте супротивника в спину. Щоб він пробіг повз і не помітив вас потрібно стояти/сидіти з ножем, упершись в кут, залишивши собі при цьому мінімальний огляд.


3. Правило правої стіни. Дуже важливо! Якщо ви встанете/сядете біля кута, щоб кут був праворуч від вас і закривав вам половину огляду (до прицілу), ви заховаєте голову моделі за стіну! Хедшот буде можливий тільки крізь цей кут. Стоячи біля лівої стіни, ви навпаки висовуєте голову з-за кута.


4. Стрибки проти AWP. Залишившись проти суперника з AWP, використовуйте так званий  Circle Trck. Вистрибуючи з-за кута змініть напрямок польоту, щоб приземлитися ближче, ніж думає суперник.  Circle Trck буде повним якщо ви приземлитеся за кутом (звідки і вистрибували), при цьому вже будете знати, де суперник.


5. Стрибок з висоти. Якщо стрибнути з великої висоти на край поверхні (ящика, бочки, парапету) і потрапити на крайні 4 пікселя, то здоров'я не відніметься.


6. Довгий стрибок. Щоб зробити довгий (до 200 пікселів) стрибок, розженіться, перед стрибком ведіть мишею в сторону, відпускайте клавішу стрибка як тільки почався політ, не тисніть присісти перед приземленням!


7. Флешбаги. Якщо затиснути флеш гранату в щілину - вона засліпить всіх на карті. Приклад - щілина між ящиками на виході з точки B на локації de_dust2.


8. Демка. Щоб записати демку (подивитися чітера після KlanWar, створити відеоролик) запустіть додаток HLTV з папки з грою, напишіть: "connect xxx.x.x... (де ххх.х.х.хх - IP адреса сервера), startmoovie назва". Демка збережеться в папку з грою.


   Бажаю вам приємної гри!

Немає коментарів:

Дописати коментар